Kinderpoëziebundel 2010

Op dinsdag 18 mei vond de presentatie van de kinderpoëziebundel 2010 plaats in de Pas in Heesch.Met als titel: Wie het langst zijn ogen dicht kan houden.

Voor alle fotos klik hier
 

Voor alle foto's klik hier
 
 
 
 
Kinderpoëziebundel 2006

De derde 'Bernhezer kinderpoëzie-bundel' kreeg als titel 'De wind vaart met je mee'. Ook in deze bundel staan weer grappige, verrassende en ontroerende gedichten van bovenbouw-kinderen van alle basisscholen van Bernheze.  

Voor alle foto's klik hier
 
 
 
 
Kinderpoëziebundel 2001

In 1997 werd de eerste 'Bernhezer kinderpoëziebundel' gemaakt. Dat was zo'n groot succes, dat een vervolg niet uit kon blijven. In 2001 kwam bundel twee, met als titel: 'Mijn gedicht is zoals het voor me ligt'.
Een prachtige bundel met grappige en ontroerende gedichtjes. De kinderen in de onderbouw van de scholen weten dat het een traditie is geworden en kunnen niet wachten tot zij aan de beurt zijn.
 

Voor alle foto's klik hier
 
 
 
 
Kinderpoëziebundel 1997

Sinds 1997 wordt elke vier jaar op initiatief van de Bernhezer KunstKring een kinderpoëziebundel uitgebracht. Het doel van deze bundel is basisschoolkinderen kennis te laten maken met gedichten. Door de bundel is het enthousiasme voor gedichten onder de basisschoolkinderen toegenomen.

In 1997 hebben de bovenbouwkinderen van de alle basisscholen van Bernheze een prachtige po√ęziebundel gemaakt. De titel is: 'Ik woon in de ruimte'. De bundel was in heel Bernheze te koop en alle kinderen kregen een gratis bundel. En de bundels die lagen zelfs in de wachtkamer van de tandarts.
 

Voor alle foto's klik hier